Ridaajan hevoset kisoissa!:)

Ridaajan Fabulouz Firfod (Blacky) ja Zerafina Firfod (Fina) starttasivat Laakson koulukisoissa 7-8.7 🙂 Lauantaina oli ensin Blackyn vuoro Prix St. George luokassa. Blackyn kanssa tehtiin tasainen suorituksen ilman isompia kömmähdyksiä. Hiomista kylläkin tarvitaan seuraavaan skabaan enemmän;) Tuloksena 2 sija josta ollaan erittäin tyytyväisiä. Voittajaan oli alle yhden prosentin ero!

Fina joka on nyt ollut Ridaajan omistuksessa vuoden verran starttasi sunnuntaina A:4 luokan. Alku oli lupaava mutta loppua kohden tuli vähän hutiloitua. Lisää huolellisuutta seuraavaan kertaan! Kilpailut oli Finan elämänsä toiset niin sjoitukseen 4. olemme erittäin tyytyväisiä. Ensimmäisen kilpailunhan Fina voittikin jo:) Tällä hevosella hitaasti hyvä tulee, nyt vasta reilun vuoden säännöllisessä ratsastuksessa.

Seuraavaksi tähtäämme Saloon kilpailuihin reilun parin viikon kuluttua, peukut pystyyn!:) Tässä muutama kuva kisoista:)

Kuvissa molemmilla Custom Saddleryn Gemini satula, Blackyllä W-Profile kankisuitset hopeisella tereellä ja Finalla HG Ergo kankisuitset extra muotoidulla niskaremmillä:)

This entry was posted in Yleinen. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

sixteen + eight =