© 2017 by Blab.

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Ridaajan Fabulouz Firfod kisadebyytti voitokkaasti!

April 26, 2017

Ridaajan Fabulouz Firfod on 7-vuotias tamma i. Skovens Rafael ei. Zardin Firfod eii. Gribaldi. Kutsumanimeltään Blacky on erittäin hyväsydäminen sprintteri. Kuuma ja tulinen mutta samalla niin herkkä ja sydämmellinen, ihana siis!:) Blacky on ollut Ridaajan omistuksessa ja minun treenissä nyt vuoden verran ja nyt päästiin aloittamaan kilpailuura.

 

Ensimmäiset kilpailut olivat Ypäjällä 21.4.2017 luokka oli III A:2 jossa 31 lähtijää. Starttiaika oli 10.15, eli lähdettiin ajamaan Porvoosta klo 6 aamulla:) Pitkä oli matka mutta Blacky matkusti erittäin hyvin ja kun päästiin perille hän pääsi karsinaan hieman lepäämään ennen itse suoritusta. Ensimmäiseksi kilpailuksi verryttely sujui aivan loistavasti, ei mitään ylimääräisiä hätiköintejä. Olin suorastaan hämmästynyt miten näin kuuma ja tulinen tamma pysyi näin hyvin nahoissaan.

 

Kun päästiin radalle tuomaripääty yli hieman jännä ja käytettiin meidän minuutin valmisteluaika tuomaripäätyyn tutustuen. Sitten pilli soi ja eiku menoksi. Rata meni ensimmäiseksi kilpailuksi erittäin hyvin. Muutama rike tuli sivutuomarin kohdalla, siihen kun emme ehtineet tutustua ennen radan aloittamista. Lopputulos 66,6% ja luokkavoitto. Päällimmäisenä pisteistä  jäi mieleen askellaji pisteet, molemmilta tuomareilta saatiin niinkin huikea numero kun 8!! Huh, tästä on hyvä jatkaa! :)

 

Varusteista on pakko sen verran kertoa että nyt on testattu Equilinen Soundless korvahuppu, jossa on äänieristetty kangas korvien kohdalla. Toimi erittäin hyvin ja Blacky pystyi keskittymään olennaiseen eikä kaikkeen muuhun kisahälinään. Radan jälkeen korvahuppu otettiin pois kuolaintarkastuksessa ja tein loppuverryttelyn ilman huppua. Ero oli ihan selkeä, ilman huppua Blackyllä oli vaikeampi keskittyä koska kuunteli ja seurasi enemmäin mitä ympärillä tapahtui. En voi muuta kun suositella. Ridaajasta löydät Equilinen ja Vertigon Soundless korvahuppuja. Alla kisakuvia Blackystä :)

 

Saga

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload