© 2017 by Blab.

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Ridaajan tiimi vahvistuu!

June 2, 2018

Ridaajan tiimi saa vahvistusta, tervetuloa Riia! :) Tässä Riian terveiset:

 

Moikka! Olen heppatyttö Riia porvoosta. Olen ollut pienestä pitäen heppahommissa äitini kanssa ja sitä kautta ratsastuksesta on tullut tärkeä osa elämääni. Ratsastustausta alkoi siis jo vauvana tallin ponilla jonka jälkeen siirryin ratsastuskouluun ja sen jälkeen sain ensimmäisen ponini jonka kanssa kisasin viime kauden kansallisella tasolla kouluratsastuksessa, nyt etsin jo uutta junnu hevosta ponini tilalle. Ratsastuksessa ja hevosten kanssa touhuamisessa parasta on se että aina oppii uutta ja ei ikinä tarvitse olla yksin!

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square