© 2017 by Blab.

Please reload

Recent Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Featured Posts

Ridaajan hevoset kisoissa!:)

July 12, 2018

Ridaajan Fabulouz Firfod (Blacky) ja Zerafina Firfod (Fina) starttasivat Laakson koulukisoissa 7-8.7 :) Lauantaina oli ensin Blackyn vuoro Prix St. George luokassa. Blackyn kanssa tehtiin tasainen suorituksen ilman isompia kömmähdyksiä. Hiomista kylläkin tarvitaan seuraavaan skabaan enemmän;) Tuloksena 2 sija josta ollaan erittäin tyytyväisiä. Voittajaan oli alle yhden prosentin ero!

 

Fina joka on nyt ollut Ridaajan omistuksessa vuoden verran starttasi sunnuntaina A:4 luokan. Alku oli lupaava mutta loppua kohden tuli vähän hutiloitua. Lisää huolellisuutta seuraavaan kertaan! Kilpailut oli Finan elämänsä toiset niin sjoitukseen 4. olemme erittäin tyytyväisiä. Ensimmäisen kilpailunhan Fina voittikin jo:) Tällä hevosella hitaasti hyvä tulee, nyt vasta reilun vuoden säännöllisessä ratsastuksessa.

 

Seuraavaksi tähtäämme Saloon kilpailuihin reilun parin viikon kuluttua, peukut pystyyn!:) Tässä muutama kuva kisoista:)

Kuvissa molemmilla Custom Saddleryn Gemini satula, Blackyllä W-Profile kankisuitset hopeisella tereellä ja Finalla HG Ergo kankisuitset extra muotoidulla niskaremmillä:)

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive