© 2017 by Blab.

TOIMITUSEHDOT

Yleistä verkkokaupasta

 

Verkkokaupan tuotteita myy Ratsutarvike Ridaaja Oy

y-tunnus 2193137-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokauppatuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.ridaaja.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Toimitamme postitse vain tilaukset joiden arvo on vähintään 30€.

Palautukset


Kaikilla tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja tuotepakkauksen tulee olla täysin muuttumaton. (Asiakkaan pyynnöstä hänelle erikseen tilattuihin tuotteihin ei ole palautusoikeitta, eikä tilausta voi perua). Kuluttajan tulee tehdä palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info(at)ridaaja.fi ja sopia tuotteen palautuksesta. Tämä tehdään ennen tuotteen palauttamista. Palautus lähetetään osoitteeseen Ratsutarvike Ridaaja Oy, Asentajantie 8, 06150 PORVOO.

Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset


Toisinaan voi käydä niin, että huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Siksi on hyvä jo pakettia vastaanottassa tarkistaa paketin kunto kuljettajan läsnäollessa. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa ja mikäli myös tilattu tuote/tuotteet ovat vaurioituneet, tee asiasta heti vahinkoilmoitus kuljettajalle. Ota tämän jälkeen yhteyttä Ridaajaan sopiaksesi uuden tuotteen toimittamisesta.
 

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info(at)ridaaja.fi. Ratsutarvike Ridaaja Oy pidättää myös oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille. (Asiakkaan pyynnöstä hänelle erikseen tilattuihin tuotteihin ei ole palautusoikeitta, eikä tilausta voi perua).

Toimitus


-Toimitusajat ovat varastotuotteillamme yleisesti 1-5 arkipäivää, tilaustuotteilla 5-14 arkipäivää. Jos tuote on päässyt poikkeuksellisesti loppumaan varastostamme, ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pian.

Toimitustapa


-Postipaketti lähipostiin               0-35kg    5,90€

-Matkahuollon lähelle paketti      0-10kg    5,90€

-Matkahuollon                            10-30kg  9,90€

 bussipaketti (rehusäkit)             31-50kg  14,90€

                                                   51-80kg  19,90€

-Nouto myymälästä 0€

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: 

-paypal (visa, mastercard)

-ennakkolasku

-noudon yhteydessä Ridaajassa

-Resurs Bank osamaksutili

​​