Satulanmyynnin lisäksi Ridaaja tarjoaa satulansovitus- ja toppauspalveluita. Välitämme käytettyjä satuloita 20% provisiolla (minimi 50€). Satuloiden kanssa kierretään sovituskäynneillä kysynnän mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä mikäli kiinnostuit satulamerkeistämme: Custom Saddlery, Envy Saddles, Aviar Saddles tai käytetyistä satuloista saga.tervonen@ridaaja.fi puh. 040 485 9640 ​

Custom Saddlery tietoa: Custom satulat ovat Englannissa valmistettuja, erittäin laadukkaita satuloita. Koulusatulamalleja on yli 15. Satularunkoja on suorasta kaarevaan ja siltä väliltä. Polvitukivaihtoehtoja on 6 ja valittavissa joka malliin. Satulat ovat villatopattuja ja lisämaksusta voi valita myös hybridipaneelin, jossa hevosta vasten tulee sisäänommeltu vaahtomuovipaneeli, jonka päällä villatoppaukset. Satuloiden rungon leveyttä pystyy muokkaamaan uudestaan ja uudestaan. Aviar ja Envy saddles ovat Customin tekijöiltä.

Myymme ja teemme satulansovituksia koko Suomessa, Venäjällä ja Virossa. Suurimmasta osasta satulamalleista löytyy testisatulat. Satulat ovat saatavana myös Resurs Bankin osamaksutilillä, jossa vuoden koroton maksuaika vuoden maksusuunnitelmassa. Sovi testiaika saga.tervonen@ridaaja.fi tai 040 485 9640.

Hinnasto:

-Satulansovitus 20€ (0-15km säteellä)

-Satulansovitus 40€ (15-45km säteellä)

-Satulansovitus 60€ (45-75km säteellä)

-Sovitukset kauempaa, pyydä tarjous

-Satulansovitus Saga Tervosen testiratsastuksella + 20€ sovitushinnan päälle (ei ratsutusmielessä ja vain turvalliset hevoset)

-Pienet täyttötoppaukset 90€

-Osatoppaus 150€

-Kokotoppaus kaikki villat vaihdetaan 250€

-Vastinhihnojen vaihto 1kpl 25€, 4kpl 100€

-Satulan etukaaren leventäminen/kaventaminen 150€

-Muut työt, pyydä tarjous